Волинь: прокуратура області з'ясовує обставини отримання тілесних ушкоджень чоловіком, доставленим у лікарню працівниками ДАІ

Волинь: прокуратура області з'ясовує обставини отримання тілесних ушкоджень чоловіком, доставленим у лікарню працівниками ДАІ

16.11.13 12:20 0 745
15 листопада у прокуратуру Волинської області надійшла інформація про те, що о пів на першу ночі працівниками взводу ДПС № 3 УДАІ УМВС України у Волинській області на службовому автомобілі у Територіальне медичне об'єднання Любомльського і Шацького районів доставлено 24-річного чоловіка в стані алкогольного сп’яніння та з відкритою черепно-мозковою травмою.

У лікарняному закладі він втратив свідомість.

За словами інспекторів ДАІ, о 00 год. 20 хв. під час патрулювання на автодорозі Любомль-Шацьк у с. Згорани Любомльського району вони виявили рух мопеда без номерних знаків, яким керував водій із явними ознаками сп’яніння.

Зупинившись на вимогу працівників міліції, водій не втримав рівноваги та впав разом зі своїм транспортним засобом.

Потерпілого госпіталізовано у реанімаційне відділення лікувального закладу.

На місце події виїжджали перший заступник прокурора Волинської області Володимир Троц, Любомльський міжрайонний прокурор Олег Корецький, начальник та слідчий з особливо важливих справ слідчого відділу прокуратури Волинської області, а також прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях прокуратури області.

Відомості про подію слідчим відділом прокуратури Волинської області внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 365 КК України (перевищення влади та службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки).

Триває огляд місця події.

У кримінальному провадженні здійснюються слідчі та інші дії, спрямовані на встановлення обставин отримання потерпілим тілесних ушкоджень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою Волинської області. Хід розслідування перебуває на особливому контролі керівництва прокуратури області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ