У Волинській області бути донором крові для постраждалих у ДТП - обов'язок кожного працівника ДАІ

У Волинській області бути донором крові для постраждалих у ДТП - обов'язок кожного працівника ДАІ

16.11.13 11:15 0 822
Майже 25 літрів крові здали працівники Державтоінспекції для постраждалих дорожньо-транспортних пригодах осіб. Таким чином власним прикладом працівники ДАІ закликають усіх небайдужих громадян долучитися до акції здачі крові тим людям, котрі цього потребують.

Щодня хтось, керуючи автомобілем, може припустися помилки, яка вартуватиме здоров’я або ж навіть життя водієві чи іншим учасникам дорожнього руху.

– У рамках національного тижня безпеки дорожнього руху на території Волинської області проводиться багато профілактичних заходів, - розповів начальник сектору УДАІ УМВС України у Волинській області Олександр Паламарчук. – Одним із таких є благодійна акція здачі крові для постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах осіб. Долучилися до акції понад 60 працівників Державтоінспекції зі всієї області. Тож у кожному районі держінспектори прийшли до медичних закладів і здали кров.

Правоохоронці вже не вперше поповнюють банк крові для постраждалих у аваріях, адже вони першими прибувають на місце трагедії, а відтак, як ніхто, розуміють, наскільки важливою і потрібною є ця справа.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ