В Закарпатській області у Виноградові проходить тиждень безпеки дорожнього руху

В Закарпатській області у Виноградові проходить тиждень безпеки дорожнього руху

16.11.13 12:24 0 728
У рамках національного тижня безпеки дорожнього руху з 11 по 17 листопада на території Виноградівського району, як і загалом у країні, проходять цільові профілактичні заходи «Пішохід», П’яний за кермом-злочинець» та «Безпечна швидкість».

З цього приводу Державтоінспекція Виноградівщини проводить ряд профілактичних заходів, направлених на чітке дотримання пішоходами та водіями правил дорожнього руху. Впродовж тижня правоохоронці проводять у школах пізнавальні заняття, під час яких розказують дітям про правила безпечної поведінки на дорозі, а 14 листопада до проведення даної акції працівники Виноградівського ВДАІ залучили і журналістів місцевих засобів масової інформації.

Головною метою тижня безпеки є зниження аварійності на автомобільних дорогах і в містах, запобігання правопорушенням, пов’язаним з автомототранспортом.

З початку року у Виноградівському районі трапилося 46 дорожньо-транспортних пригод, у яких 12 осіб загинули, а 41 отримали травми. Працівниками Виноградівського ВДАІ притягнуто до відповідальності 20 осіб за ч.1 ст.127 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил дорожнього руху пішоходами), всього складено 1065 адміністративних протоколи за різні правопорушення.

Під час операції інспектори уважніше стежать за дотриманням правил усіма учасниками дорожнього руху, тому що правил не дотримуються однаковою мірою ні водії, ні пішоходи.

Щоб уникнути трагедії на дорозі, працівники Виноградівського ВДАІ закликають як водіїв, так і пішоходів бути взаємно ввічливими та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ