На Хмельниччині працівники міліції затримали зловмисника, який три роки переховувався від правосуддя по всій країні

На Хмельниччині працівники міліції затримали зловмисника, який три роки переховувався від правосуддя по всій країні

16.11.13 13:45 0 803
Раніше судимого за крадіжки 44-річного мешканця м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області майже три роки розшукували за вимагання, якими він займався разом з поплічниками у складі організованої злочинної групи упродовж 2009-2010 років.

Усіх його «колег» по злочинному цеху, які тривалий час тримали у остраху кам’янецьких підприємців, уже давно затримали і притягнули до кримінальної відповідальності. Тільки його одному до цього часу вдавалося уникати зустрічей з міліціонерами, постійно змінюючи місце проживання. Але життя у постійних бігах врешті-решт завершилося завдяки працівникам управління по боротьбі з організованою злочинністю. Оперативники все ж вирахували зловмисника та затримали його.

Чоловікові вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 189 Кримінального кодексу України - вимагання, що завдало майнової шкоди в особливо великих розмірах, вчинене організованою групою. За подібні злодіяння санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Нараз підозрюваний перебуває під арештом.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 23 листопада відбудеться ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ