Хмельниччина налагоджує братерські взаємовідносини з Тернопільською областю в галузі туризму

Хмельниччина налагоджує братерські взаємовідносини з Тернопільською областю в галузі туризму

16.11.13 08:01 0 803
14 листопада в смт. Сатанів відбулась зустріч обласної робочої групи на чолі з начальником управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Володимиром Вербановським з представниками Тернопільської облдержадміністрації та Гусятиської райдержадміністрації.

Представники обох областей ознайомились з пам’ятками селища Сатанів, зокрема, побували на так званих «в’їзних воротах», сакральних маршрутах Сатанова та Свято-Троїцькому монастирі. Крім того відвідали бювет з мінерально-лікувальною водою та санаторії «Збруч», «Жива вода» та «Перлина Поділля». Поряд з тим, ознайомились з ходом будівництва санаторно-курортного комплексу «Арден Палац».

В конференцзалі санаторію «Облавтодор» проведенно семінар з питання стану розвитку курортно – рекреаційного потенціалу Хмельницької області.

За підсумками зустрічі підписано угоду про співробітництво у сфері туристично-рекреаційної галузі між управлінням з питань туризму та курортів Тернопільської обласної державної адміністрації та управлінням інфраструктури та туризму Хмельницької обласної державної адміністрації, що дасть змогу налагодити співпрацю між областями. Це в свою чергу сприятиме розвитку співробітництва у сфері туристично-курортної галузі, взаємному обміну інформацією щодо туристично-курортних ресурсів та кращому ознайомленню з туристично – культурним потенціалом обох регіонів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Апеляційний суд визнав ...
Наступна новина: Правоохоронці, "по ...

КОМЕНТАРІ