Очільник Львівщини зустрівся із підприємцями області

Очільник Львівщини зустрівся із підприємцями області

16.11.13 16:52 0 843
Голова Львівської облдержадміністрації провів робочу зустріч із представниками бізнесу у Львові. У вітальному слові Олег Сало наголосив, що усі без виключення контролюючі, правоохоронні та фіскальні органи повинні максимально сприяти бізнесу.

«Я звертаюся до голів адміністрацій – ви повинні максимально допомагати бізнесу. Ми запросили на нашу зустріч керівництво міста Львова, керівників Міндоходів, правоохоронних органів та прокуратури, аби спільно вирішити ті наболілі питання, які виникають у процесі ведення бізнесу. Адже інвестиційний клімат області має покращитися, аби зростала і кількість підприємств, і кількість найманих працівників», – зазначив очільник області.

За словами експертів, Львівщина посідає другу сходинку за інвестиційною привабливістю серед решти регіонів нашої держави. То ж такі зустрічі є вкрай необхідними, аби у подальшому бізнес-клімат у нашій області лише покращувався.

«Ми створили відділ, який працюватиме з контролюючими і фіскальними органами, аби інвестор почував себе максимально комфортно», – підкреслив голова Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Микола Головач привітав ...

КОМЕНТАРІ