Ігор Лозинський: "На прибудинковій території вул.Сяйво, 17-19 відбуваються підготовчі роботи для облаштування спортивного майданчика"

Ігор Лозинський: "На прибудинковій території вул.Сяйво, 17-19 відбуваються підготовчі роботи для облаштування спортивного майданчика"

16.11.13 10:30 0 907
До депутата Львівської міської ради мажоритарного округу № 6 свободівця Ігоря Лозинського звернулися мешканці будинків № 17, 19, що на вулиці Сяйво, щодо підготовки будівельного майданчика на прибудинковій території.

Мешканці остерігаються, що в них під носом без будь-яких дозвільних документів хочуть звесті автостоянку. За іншою версією, невідома особа планує збудувати на цьому місці будинок. Про те це не відповідає дійсності. Свободівець зазначає, що ще 15 січня 2013 року він скерував депутатське звернення до начальника управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради щодо встановлення на цій території сучасного спортивного майданчика.

У зверненні депутата чітко зазначив, що біля будинків 17, 19 на вулиці Сяйво є спортивний майданчик, проте він перебуває в жалюгідному стані, потребує капітального ремонту. "На повторне звернення 23 січня 2013 року я отримав відповідь за підписом начальника управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради, що адресу вул. Сяйво, 17-19 внесено в перелік претендентів на облаштування майданчика 2013 року. Власне, на замовлення управління молоді, сім'ї та спорту Львівської міської ради, підрядна організація зараз і здійснює облаштуванням відповідного майданчика", – зазначив Ігор Лозинський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільська область ...

КОМЕНТАРІ