Правоохоронці, "по гарячих" слідах, затримали підозрюваного у вбивстві львів'янина

Правоохоронці, "по гарячих" слідах, затримали підозрюваного у вбивстві львів'янина

16.11.13 08:02 0 861
Львівські правоохоронці, по «гарячих слідах», затримали підозрюваного у вбивстві 51-річного львів’янина, тіло якого було виявлено 14 листопада у лісовому масиві на території Пустомитівського району області.

До Пустомитівського райвідділу міліції, 14 листопада, на телефон оперативної служби «102», поступило повідомлення про те, що у лісовому масиві між селами Вульки та Бережани Пустомитівського району, на проїжджій частині виявлено легковий автомобіль марки «Subaru» на відстані кількох метрів від якого знаходиться тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що загиблим є 51-річний мешканець Львова, голова одного з гаражних кооперативів міста. Чоловікові було завдано кілька проникаючих ножових поранень в область шиї та грудної клітки.

Вжитим комплексом оперативних заходів встановлено, що у скоєнні даного злочину обґрунтовано підозрюється 29-річний житель міста Львова.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Дане правопорушення карається позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваному та встановлюються мотиви скоєного.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина налагоджує ...
Наступна новина: Єгипет: Росія не замінить ...

КОМЕНТАРІ