У Львівській області в Червонограді правоохоронці ліквідовують стихійну торгівлю

У Львівській області в Червонограді правоохоронці ліквідовують стихійну торгівлю

16.11.13 11:33 0 812
Дільничні інспектори Червоноградського МВ спільно із представниками Червоноградської міської ради щоденно проводяться рейди з метою ліквідації стихiйної торгiвлi у місті Червонограді.

Правоохоронці спільно із членами комiсiї пояснюють громадянам, що торгувати у невстановлених для торгiвлi мiсцях заборонено i запрошують їх на територiю мiського ринку, де для торгiвлi овочами, молочною продукцiєю видiлено безкоштовнi ряди. У критiй частинi мiського ринку завжди наявнi вiльнi мiсця для торгiвлi сiльськогосподарською продукцiєю.

Адже за торгівлю з рук у невстановлених для цього місцях передбачена адміністративна відповідальність за ст. 160 КУпАП, яка передбачає накладення штрафу від одного до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі.

Пiд час останніх рейдiв, працiвники правопорядку склали 3 протоколи про несанкцiоновану торгiвлю у мiстi, а саме на місцеву жительку, яка торгувала польською продукцією на тротуарі, на 20-річного червоноградця, який продавав капусту на тротуарній доріжці біля будинку та на 54-річного жителя Жовківського р-ну, який торгував м’ясом у невстановленому місці.

«Рейди продовжуватимуться надалi, за порушення Кодексу України про адмiнпорушення мiлiцiя притягуватиме порушникiв до відповідальності. Червоноградцi i мешканцi навколишнiх районiв мають усвiдомити: торгувати можна лише у встановлених для цього місцях», - повідомив начальник сектору дiльничних iнспекторiв мiського вiддiлу мiлiцiї Юрiй Дмитрiв.

«На даний час більшість місць стихійної торгівлі ліквідовано, люди перейшли торгувати на територію Червоноградського міського ринку, що свідчить про ефективність вищевказаних рейдів», - повідомив начальник МГБ Червоноградського МВ Михайло Спічак.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ