У Рівненській області п'ять років проведе за ґратами чоловік за збут наркотиків

У Рівненській області п'ять років проведе за ґратами чоловік за збут наркотиків

16.11.13 10:59 0 735
Житель міста Сарни 45-річний Олександр відбуватиме покарання за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Оперативники Сарненського райвідділу міліції провели оперативну закупку та задокументували факт збуту наркотиків. Олександр збув декілька грам амфетаміну.

Під час санкціонованого обшуку в його квартирі працівники міліції виявили згорток з наркотичною речовиною. Усе вилучене під час обшуку направили на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. Згідно з висновком експертів вилучена речовина містить психотропну речовину амфетамін (фенамін), обіг якої обмежено.

– Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотиків у 2010 році та відбув покарання в місцях позбавлення волі, — зазначив начальник Сарненського РВ УМВС Павло Шкодич. — Згідно з рішенням суду він п’ять років проведе за ґратами.

Наталія КИРКОВСЬКА,

Сарненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У 2013 році на Львівщині ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ