В Тернополі сергій Надал привітав працівників телебачення та радіо з професійним святом

В Тернополі сергій Надал привітав працівників телебачення та радіо з професійним святом

16.11.13 08:09 0 813
16 листопада Україна відзначає День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Напередодні професійного свята привітав представників медіа міський голова Тернополя Сергій Надал і вручив подяки, квіти та цінні подарунки.

Вітаючи телевізійників та радійників Сергій Віталійович, зазначив:

«Завдяки вашій щоденній праці ми дізнаємося про події навколо нас, новини України і світу. Завдяки вам забезпечується зв'язок між людьми — де б вони не знаходились. Завдяки вашій праці відстані стають коротшими, країни і континенти ближчими, інформація поширюється миттєво. Завдяки професіоналам вашої галузі люди отримують інформацію на всіх можливих носіях, постійно і безперебійно, відчувають себе в епіцентрі подій, відчувають причетність до всіх процесів, які відбуваються навколо нас.

За це ми вам дуже вдячні. У сучасному інформаційному світі комунікація набуває надважливого значення. Її значення важко переоцінити. Для взаємин між людьми, для бізнесу, для суспільства, для держав.

шнє свято об'єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, режисерів, операторів, фахівців, які забезпечують технічний процес – всіх тих, чия шляхетна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова, право на інформацію, право на спілкування. головними показниками вашої роботи є відповідальне та творче ставлення до справи, зваженість і об'єктивність у висвітленні подій.

Вдячний вам за плідне інформаційне партнерство та сподіваюсь на подальшу співпрацю.

Бажаю усім працівникам радіо, телебачення і зв’язку професійного зросту, невичерпної енергії, нових творчих ідей та втілення їх у життя. Бажаю здоров'я і добробуту вашим родинам. Бажаю усім вам рясних Божих благословень на щоденну працю!».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ