Микола Головач привітав працівників Тернопільської дирекції УДППЗ "Укрпошта" з професійним святом

Микола Головач привітав працівників Тернопільської дирекції УДППЗ "Укрпошта" з професійним святом

16.11.13 17:00 0 802
Працівників Тернопільської дирекції Українського державного підприємства "Укрпошта" з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку привітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Микола Головач.

«Галузь, в якій ви працюєте, є важливою складовою вітчизняної економіки, основою інноваційного розвитку держави, - сказав у вітальному слові Микола Головач. - Завдяки Вашим професійним навичкам та майстерності відбуваються серйозні позитивні зміни в галузі зв’язку, впроваджуються нові технології, розширюється асортимент послуг для населення, відкриваються нові можливості людського спілкування.

Дякуючи Вам, відкриваються небачені досі можливості людського спілкування, люди мають можливість кожного дня, кожної хвилини реально відчувати свою причетність до життя своїх міст, своєї країни і до подій у різних куточках нашої планети. Впевнений, що Ваша праця і в подальшому сприятиме становленню в Україні сучасного інформаційного простору і завжди матиме високий авторитет серед населення.

Продовжуючи кращі традиції, працюючи натхненно і самовіддано, працівники радіо, телебачення та зв'язку завжди знаходяться на передових позиціях розбудови вітчизняного інформаційного простору, в авангарді соціально-політичного і економічного життя країни. Найголовнішими показниками вашої роботи є відповідальне і творче ставлення до справи, стабільність і динамічність».

Довідка: Укрпошта – це близько 14 тисяч поштових відділень по всій території країни, з них близько 10 тисяч – у сільській місцевості. Тільки в Тернопільській області мережа об’єктів поштового зв’язку нараховує 461 одиницю, в тому числі 377 сільських, 66 міських та 18 пересувних. Понад 2,5 тисячі працівників Тернопільської дирекції УДППЗ „Укрпошта” обробляють та доставляють до споживачів поштові відправлення, посилки, перекази, пенсії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Очільник Львівщини ...
Наступна новина: З нагоди 200-ліття від дня ...

КОМЕНТАРІ