На Тернопіллі: разом з автоінспекцією дороги патрулювали школярі

На Тернопіллі: разом з автоінспекцією дороги патрулювали школярі

16.11.13 13:30 0 869
У Всесвітній тиждень безпеки дорожнього руху автоінспектори Тернопільської області вийшли на патрулювання не самі, а з юними інспекторами руху. Як зазначають міліціонери, звернення дітей пам’ятати і дотримуватися правил дорожнього руху водії та пішоходи сприймають краще, бо діти, окрім вручення пам’яток, просять водіїв про своє безпечне майбутнє.

Як розповіла керівник гуртка «Юні інспектори руху», вчитель автосправи Великоглибочецької загальноосвітньої школи, що у Тернопільському районі, Ольга Носко, до таких акцій діти готувалися особливо ретельно. У знаннях своїх вихованців та вмінні застосувати їх на практиці педагог впевнена, бо діти проходять добрий вишкіл, аж до можливості отримати права водія після закінчення школи.

Пам’ятки, які юні інспектори руху роздавали водіям та пішоходам, вмістили декілька найосновніших пунктів Правил дорожнього руху. Діти – за порядок, культуру, взаємоповагу на дорозі, бо знають – від кожного з нас залежить чиясь доля, чиєсь життя. Хлопці та дівчата зверталися до усіх, щоб ті пам’ятали про небезпеку, яка трапляється на дорогах через неуважність та грубе ігнорування вимог Правил дорожнього руху.

Як розповів заступник начальника обласного УДАІ Віктор Мороз, школярі не раз були ініціаторами патрулювання на дорогах обласного центру та Тернопільського району. Особливо прагнули потрапити на ділянки, які називають проблемними у плані аварійності. Постійно проводять серед водіїв та пішоходів роз’яснювальну роботу.

У Всесвітній день пам’яті жертв ДТП тернопільська автоінспекція закликала усіх водіїв проявити солідарність і в знак пам’яті про загиблих, їдучи, увімкнути світло фар автомобіля.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцькі держінспектори ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ