На Тернопіллі "Вигідний" курс долара від шахраїв

На Тернопіллі "Вигідний" курс долара від шахраїв

16.11.13 11:00 0 714
За понад дві сотні американських доларів жителька Озерної Зборівського району отримала двісті гривень. Так закінчився вуличний обмін валюти.

До Тернополя молода жінка приїхала за покупками. Але гривень не мала. Вирішила зайти до відділення банку, обміняти валюту. Уже стала у чергу до віконечка, як підійшов невідомий чоловік і відкликав убік. Запропонував обміняти долари , мотивуючи вигіднішим від банківського курсом і тим, що довго не треба вистоювати в чергах. Молодиця погодилася.

Стали обмінюватися купюрами на вулиці. Жінка, перерахувавши обумовлену суму, виявила, що не вистачає десяти гривень. Міняйло забрав з її рук гроші і став у кишенях дошукувати решту. Витягнув по гривні. Доклав і віддав. Будучи впевнена, що отримала всю суму, жінка заховала гроші до гаманця. На тому розійшлися.

Коли прийшлося розраховуватися за товар, жителька Озерної виявила, що в її гаманці лише дві сотні. Решту, найймовірніше, досвідчений міняйло майстерно поклав до власної кишені, коли додавав десять гривень.

Потерпіла звернулася із заявою до правоохоронців. Факт шахрайства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 190 ККУ.

Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного у шахрайстві (на фото). Прикмети розшукуваного: чоловіку на вигляд 50-60 років, зростом 175-185см., середньої статури. Був одягнений в чорну шкіряну куртку та кашкет.

Уважно придивіться до фото. Якщо у Вас є будь-яка інформація про розшукуваного, телефонуйте у Тернополі за номерами (код 0352) 27-12-30, моб. тел. 067-259-15-18, або 102 у будь-який підрозділ внутрішніх справ.

Міліціонери застерігають краян – не здійснюйте обміну валюти на вулиці, адже існує великий ризик втратити свої кровні. На жаль, подібні випадки трапляються через безпечність та неуважність самих потерпілих. Люди, спокушуючись на вигідний обмін, не тільки продають, а й купують валюту. Тут підстерігає ще одна шахрайська пастка – можна придбати за реальні гроші сувенірні купюри.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ