Львівський диспансер радіаційного захисту населення отримав нове обладнання

Львівський диспансер радіаційного захисту населення отримав нове обладнання

17.11.13 19:25 0 740
Представники організацій «Матері Чорнобиля» та «Допомога для України» передали колективу Львівського обласного спеціалізованого диспансеру радіаційного захисту населення комплект фізіотерапевтичного обладнання: апарат УВЧ-терапії, магнітотерапевтичний апарат, фізіотерапевтичний апарат УЗД, апарат для проведення гігієнічних процедур у ротовій порожнині.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

Керівники організацій Галина Федорич та Трауді Ґенле урочисто передали це обладнання головному лікарю диспансеру радіаційного захисту населення Тетяні Пошивак.

Присутній на зустрічі начальник відділу організації медичної допомоги дорослому населенню Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Андрій Голдун вручив Ганні Федорич, Трауді Ґенле, Маргарет Бронґувер та Францу Штанґелю Подяки від Департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, і зазначив: «Ці дві невеликі організації зробили дуже хороший подарунок. Вони подарували обладнання придбане і сертифіковане в Україні. Отже воно не потребує залучення додаткових коштів – ні на розмитнення, ні на сертифікацію. А відразу може бути включене в роботу».

Зазначимо, диспансер радіаційного захисту населення надає амбулаторно-поліклінічну, консультативно-діагностичну і організаційно-методичну допомогу населенню. На обліку тут знаходиться 7562 потерпілих. Медична допомога надається за 16-ма лікарськими спеціальностями.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: У США хакера-викривача ...

КОМЕНТАРІ