На території ЛКП «Лев» знайшли рештки убитих собак

На території ЛКП «Лев» знайшли рештки убитих собак

17.11.13 11:38 0 765
На території ЛКП «Лев» знайшли рештки убитих собак.

Про це повідомили журналісти телеканалу ZIK, які прибули на територію підприємства разом з віце-президентом Західноукраїнського товариства захисту тварин Юрій Микитюк.

Керуючись інформацією від одного з колишніх працівників ЛКП, на території підприємства почали розкопки й одразу ж виявили органічні рештки, схожі на труп собаки.

На місце викликали працівників міліції.

Новий директор ЛКП «Лев» повідомив, що якщо підтвердиться інформація про могильник для собак, то будуть прийматися відповідні кадрові рішення.

Деталі цієї справи – незабаром на телеканалі ZIK.

Нагадаємо, колишній працівник ЛКП «Лев» погодився дати свідчення про те, що бачив на підприємстві.

Про це 15 листопада, на прес-конференції в повідомили представники Західноукраїнського товариства захисту тварин.

Віце-президент Західноукраїнського товариства захисту тварин Юрій Микитюк, не називаючи прізвища, навів слова одного з колишніх співробітників підприємства: «За час роботи в ЛКП Лев» я став свідком звірячого знищення собак, в основному, умертвіння здійснювалося приглушенням жертв ударом металевого наконечника з подальшим додушенням або перебиванням металевою палкою шийного хребця зі сторони потилиці. За два роки при мені було знищено тисячі собак. Усі ці злочини відбувалися в період керівництва ЛКП «Лев» в. о. директора Романа Гарматія. У дні масових страт він особисто, а іноді в присутності ветеринарного лікаря Юзьківа О. М., давав наказ починати страту. На моїй пам’яті максимальна кількість одночасних страт сягала кількості 82 собаки».

За цими свідченнями буде подано відповідну заяву про злочин, запевняють захисники тварин.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ