У Львові працівники Державтоінспекції влаштували для діток свято з безпеки дорожнього руху

У Львові працівники Державтоінспекції влаштували для діток свято з безпеки дорожнього руху

17.11.13 17:45 0 1103
У Львові відзначили переможців дитячого творчого конкурсу з безпеки дорожнього руху. З цієї нагоди правоохоронці вирішили влаштувати для діток справжнє свято – на церемонію нагородження запросили команду веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху, які потішили усіх присутніх своїм яскравим виступом.

Урочистості відбувалися в актовому залі відділу Державтоінспекції міста Львова. Ведучі свята нагадали, що творчий конкурс проходив одразу в кількох категоріях. Серед вихованців дитсадків та шкіл міста шукали талановитих поетів і художників.

Дітки мали в оригінальній формі втілили основну ідею конкурсу – закликати однолітків сумлінно дотримуватись Правил дорожнього руху.

На виконання цього завдання у малят було кілька тижнів. Потім усі роботи, які надійшли на конкурс, оцінювало журі, до складу якого ввійшли представники Державтоінспекції та освітяни.

Визначити переможців було досить складно. Кожен малюнок був

по-своєму неповторним, а головне - дуже щирим та безпосереднім.

За результатами конкурсу відібрали 15 кращих творчих робіт, а також відзначили 15 навчальних закладів міста.

Переможці отримали грамоти та подарунки від організаторів.

Відзнаку у конкурсі одержала і 6-річна Христинка. Малюнок дівчинки дуже сподобався журі, тож його визнали одним із кращих. Маленька художниця зізнається: дуже зраділа перемозі. У своїй творчій роботі зобразила двох діток, які переходять дорогу на «зебрі» та автобус, який зупинився, аби пропустити малят. З віконечок транспорту визирають усміхнені дитячі личка – це їдуть на уроки однокласники Христинки.

«Дівчинка-пішохід – це я, а поруч мій друг Андрійко. Я намалювала, як ми йдемо до школи», - розповідає юна художниця.

Правоохоронці відзначають: такі акції для дітей – дуже важливі та потрібні, адже не лише розвивають творчу уяву та фантазію школярів, але й навчають їх правилам безпечної поведінки на дорозі.

На завершення свята для всіх присутніх у залі виступили учасники команди веселих та найкмітливіших юних інспекторів руху з львівської гімназії «Гроно». Юні артисти розіграли кілька дотепних сценок та подарували маленьким глядачам море позитиву, радості та сміху.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Бензема: "Франція була ...

КОМЕНТАРІ