Напередодні професійного свята у Тернополі пошановували працівників сільського господарства

Напередодні професійного свята у Тернополі пошановували працівників сільського господарства

17.11.13 21:19 0 812
Свято розпочалося на Театральному майдані, де був виставлений понад чотирьохметровий хлібний колос та короваї, господині пригощали гостей різноманітними традиційними українськими смаколиками.

Урочисті заходи із вшанування винуватців свята – працівників сільського господарства – відбувалися у приміщенні драмтеатру. Присутніх привітав перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський:

- – Найщиріші вітання передаю Вам, працівники агропромислового комплексу Тернопільщини, від голови обласної ради Василя Хомінця, усього депутатського корпусу найвищого представницького органу області. Для нашого краю це свято є важливим, адже галузь сільського господарства є основною в економіці Тернопілля. Завдяки Вам у нас є хліб і, як кажуть, до хліба. Низький уклін за Вашу щоденну, важку працю. Нехай Небеса обдаровують вас своєю благодаттю та посилають високі врожаї та здобутки у кожній галузі сільського господарства.

Сергій Тарашевський відзначив кращих працівників галузі грамотами Тернопільської обласної ради.

Довідково. День працівників сільського господарства відзначається щорічно у третю неділю листопада. Цьогоріч свято припадає на 17 листопада.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Болгарії протестують ...
Наступна новина: Проводиться розслідування ...

КОМЕНТАРІ