У Волинській області у гості до правоохоронців завітали школярі

У Волинській області у гості до правоохоронців завітали школярі

17.11.13 10:37 0 689
Понад двадцять школярів «захопили» приміщення райвідділу і засипали його працівників нескінченними питаннями. А відбувалося це під час Дня відкритих дверей, який організували та провели для місцевих дітлахів працівники Шацького РВ УМВС України в Волинській області.

Начальник райвідділу міліції капітан міліції Андрій Деркач розповів школярам про особливості роботи органів внутрішніх справ, призначення та види спецзасобів, які використовують працівники міліції у своїй службовій діяльності, ознайомив присутніх школярів із тактико-технічними характеристиками пістолета Макарова та автомата Калашникова. З великим інтересом старшокласники ознайомилися із вмістом криміналістичної валізи.

Начальник відділу ДАІ Шацького РВ УМВС в області підполковник міліції Ігор Крат провів профілактичну бесіду щодо безпеки дорожнього руху пішоходів та велосипедистів.

Цей день став справжньою подією для старшокласників. Школярі із задоволенням приміряли бронежилети та каски, фотографувалися на пам’ять з пістолетами та автоматами. Також школярі ознайомилися з роботою чергової частини та оглянули кімнати попереднього затримання.

Школярі із піднесеним настроєм залишали приміщення райвідділу. Втім задоволені залишились і вчителі, адже безпосереднє спілкування дітей з міліціонерами та наочна демонстрація переконливіша за звичайні уроки правознавства.

Самі ж правоохоронці сподіваються, що екскурсія по райвідділу, знайомство із міліцейськими буднями, щира зацікавленість школярів і безліч запитань, які виникли в них цього дня, убереже дітлахів від протиправних вчинків у дорослому житті.

Олена КОСТЮК,

Шацький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В’ятрович розкаже про ...
Наступна новина: У неділю – День працівників ...

КОМЕНТАРІ