Волинь: не випробовуй долю - дотримуйся швидкісних режимів!

Волинь: не випробовуй долю - дотримуйся швидкісних режимів!

17.11.13 20:36 0 787
У рамках проведення комплексних заходів із метою зменшення дорожньо-транспортних пригод правоохоронці Волині разом із представниками засобів масової інформації провели операцію під кодовою назвою «Швидкість».

Організатором заходу виступило управління ДАІ УМВС України у Волинській області. Держінспектори працювали зі спецтехнікою –автомобілем із новітнім обладнанням, який був придбаний за кошти Євросоюзу в рамках реалізації проекту «Разом безпечніше».

– Часто причиною скоєння дорожньо-транспортних пригод є перевищення швидкісних режимів, – зазначив командир взводу з обслуговування стаціонарного поста №1 ДПС ДАІ Віктор Ворон. – Швидкість часто відіграє роль основного фактора аварії та впливає на тяжкість наслідків, навіть не будучи основним чинником.

Тому водій мусить пам’ятати: чим швидше він їде, тим менше часу у нього, щоби зреагувати на нестандартну дорожню ситуацію, яка може виникнути під час руху.

У ході проведення операції правоохоронці виявляли правопорушників на дорозі з обмеженням швидкості. Саме там найбільше можна побачити «шалених» водіїв. Працівники Державтоінспекції зупиняли їх та пояснювали, що вони порушили, а відтак на «лихачів» склали адміністративні протоколи.

При цьому держінспектори наголошували, наскільки небезпечною може бути така їзда не лише для самого водія, а й для інших учасників дорожнього руху.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові змінено рух на ...
Наступна новина: Закарпаття: на Хустщині ...

КОМЕНТАРІ