Івано-Франківщина: «Бар’єр», ще не бар’єр для порушника

Івано-Франківщина: «Бар’єр», ще не бар’єр для порушника

17.11.13 17:04 0 748
Цільова операція, яку провели інспектори «Безпечна швидкість» та «П’яний за кермом – злочинець» з участю представників ЗМІ, укотре публічно дисциплінував водіїв і звичайно, адміністративним впливом. Адже відеокамери зафільмували тих, хто не зважаючи на «світловий сигнал», зустрічних автівок про інспекторів на дорозі, таки «спіймався» на «бар’єр».

Водій Іван, якого зупинили за перевищення швидкості руху, перевозив пасажирів з Тернополя до Івано-Франківська стверджує, що йому важко було зорієнтуватись у відстані до знака, який вказує, що в межах 800м. швидкість руху не повинна перевищувати 40 км/год. За це і поплатився. Інспектор склав стосовно нього адміністративний протокол і попередив, що при здійсненні пасажирських перевезень, такі порушення для водія є неприпустимі. За його спиною – майже два десятка людей і думати про їхню безпеку він зобов’язаний. Водій, погодився з порушенням і на камеру пообіцяв, що «більше так не буде». Що ж до проби, яку він пройшов на алкотестері «Драгер» то вона виявилася від’ємною.

Під час рейду інспектори і журналісти виявили аж 12 чоловік і це за якусь годину, а ось водія який перебував за кермом у нетверезому стані таки не виявили. Що ж до зупинених «любителів швидкої їзди», то всі погоджувалися із тим, що перевищили, що порушили і сором’язливо на камеру обіцяли «виправитися», як школярі-бешкетники.

А ми ж знову попереджуємо, інформуємо і застерігаємо і цими і подібними прикладами, що дорога помилок не вибачає, треба дотримуватись Правил дорожнього руху завжди і завчасно вживати всіх заходів безпеки, щоб слова «вибачення» не звучали із потойбіччя.

УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ