Тернопільщина відсвяткувала День сільського господарства

Тернопільщина відсвяткувала День сільського господарства

17.11.13 16:44 0 915
На центральній площі Тернополя аграрії краю за підтримки голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна влаштували свято для тернополян та гостей міста. Урочистості відбулися з нагоди Дня сільського господарства.

На свято до обласного центру з'їхалися представники з усіх районів області. Кожен, хто завітав на театральний майдан, мав змогу скоштувати вареники, борщ, кашу,коровай та багато інших страв, приготовлених господинями Тернопілля.

Посеред майдану на подіумі милувала око величезна композиція із хлібного колоса висотою в 4,5 метри та короваїв.

Завітав на свято голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він привітав усіх сільгоспвиробників та трударів поля з їхнім професійним святом.

"Ми вже третій рік поспіль збираємося на цьому майдані аби відсвяткувати День сільського господарства, - каже Валентин Хоптян, - цим святом ми підбиваємо підсумки зробленого за рік. З кожним роком область збільшує та покращує свої показники в аграрному секторі. За три останніх роки на 35% зросло виробництво валової продукції сільського господарства, кілька років поспіль Тернопільщина б'є рекорди по виробництву зерна. Відроджується галузь садівництва, будуються та реконструйовуються тваринницькі комплекси. Вперше за роки незалежності в області спостерігається приріст поголів'я великої рогатої худоби. І все це завдяки нашим трударям, нашим аграріям, які, непокладаючи рук, працюють на благо нашого краю, заради процвітання України".

Далі голова облдержадміністрації розрізав святкові короваї і пригостив ними гостей свята. Продовжилися урочистості в обласному драматичному театрі імені Т.Шевченка.

За вагомий внесок у розвиток сільського виробництва, високий професіоналізм та з нагоди свята Валентин Хоптян відзначив кращих працівників аграрного сектору орденами, грамотами та подяками. А подарунком для всіх сільгоспвиробників став святковий концерт.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нігерія пробилася до ...
Наступна новина: Рівняни закликали владу ...

КОМЕНТАРІ