Тернопільщина зробила гідний внесок до збору в Україні рекордного урожаю зернових

Тернопільщина зробила гідний внесок до збору в Україні рекордного урожаю зернових

17.11.13 15:18 0 714
Вдруге за останні три роки Україна очікує на рекордний урожай зернових - близько 60 млн тонн. Тернопільщина активно долучилася до рекорду. Як повідомив на урочистостях у Києві з нагоди Дня працівників сільського господарства директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Андрій Хома, аграрії нашого краю не підвели державу. Відтак, в області очікують на збір 2,2 млн тонн зернових.

Крім цього, за словами Андрія Хоми, на Тернопіллі заклали «серйозний фундамент» під урожай наступного року - засіяні озимі зернові , озимий ріпак. У планах аграріїв краю наступного року збільшити посіви цукрового буряка на 10-12 тис га.

«По жодному показнику в нас немає спаду, є лише нарощування. В області, завдяки роботі аграріїв та підтримці голови ОДА Валентина Хоптяна, зросло поголів’я ВРХ, свиней, є зрушення у виробництві тваринної продукції», - повідомив директор департаменту агропромислового розвитку.

За його словами, наступного року показники будуть ще кращі, адже сільськогосподарські підприємства Тернопільщини працюють з високою самовіддачею.

Андрій Хома передав аграріям Тернопільщини вітання від себе і від голови ОДА Валентина Хоптяна з нагоди Дня працівників сільського господарства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які суми хабарів дають ...
Наступна новина: В Ужгороді на гарячому ...

КОМЕНТАРІ