Дошкільному навчальному закладу № 17 міста Луцька – 50!

Дошкільному навчальному закладу № 17 міста Луцька – 50!

17.11.13 13:55 0 961
Цьогоріч колектив дошкільного навчального закладу № 17 святкує ювілей – 50 років від дня заснування. Цей навчальний заклад було засновано 1 грудня 1963 року. Нині у дитячому садочку працює 16 педагогів. Навчальний заклад відвідує 165 дітей, які займаються у п’яти групах (ясельного віку, молодша № 1, молодша № 2, середня, старша).

Також вихованці закладу мають можливість займатися у екологічній студії «Жайворонок», хореографічній студії, гуртках вивчення англійської мови та оздоровчої гімнастики.

Педагогічному колективу ДНЗ № 17 є й чим похвалитися. Так, практичний психолог садочка Катерина Луговська впровадила систему роботи з обдарованими дітьми щодо розвитку креативності та творчих здібностей, як наслідок вихованці закладу неодноразово займали призові місця на міській інтелектуальній ігротеці (2005, 2007, 2010), а в 2011 році - І місце.

У конкурсі дитячої творчості «Золоте зерно» вихованці ДНЗ зайняли ІІ місце у 2006 р. та І місце – у 2007, 2009 роках.

Завдяки цілеспрямованій роботі музичних керівників та хореографів ДНЗ були успішними виступи в конкурсах: «Танцювальна веселка», «Музична скарбничка», «Ми діти твої, Україно!».

У садочку діє ековарта «Жайворонок», що здійснює агітаційну роботу серед дошкільнят з природоохоронної тематики.

Завітав на урочистості з нагоди 50-річчя навчального закладу перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він привітав колектив садочка від себе особисто та від імені міського голови Миколи Романюка. Звертаючись до присутніх він зауважив: «У місті Луцьку ми можемо гордитися нашими дитячими садочками. Серед сорока дошкільних навчальних закладів – ваш особливий, адже не у всіх садочках є екологічні стежки, не у всіх займаються природничим вихованням дітей, вчать поважити та любити природу, тварин. Це єдиний садочок, який має прекрасний зоокуточок».

На думку Святослава Кравчука, у садочках працюють особливі люди. «Дякую педагогам за роботу, адже ваша праця нелегка. Ви закладаєте основу для подальшого навчання дітей у школах. Саме ви допомагаєте їм в майбутньому утвердитись в житті і стати гордістю нашого міста», – зазначив він.

Перший заступник міського голови зауважив, що 50 років – це достойний ювілей. За його словами, важливо, що у 90-і роки, коли багато садочків закривалося, цей заклад продовжував розвиватися й успішно працює дотепер. На його переконання, цього вдалося досягнути завдяки спільній роботі міської влади, педагогічного колективу ДНЗ № 17 та батьків. «Спільними зусиллями ви створюєте умови для нормального виховання і навчання дітей. Не секрет, що без допомоги батьків, ми не мали б таких прекрасних садочків. Всі залучені кошти спрямовуються на те, аби дітям було комфортно. Дякую вам за розуміння», – додав він.

Привітавши педагогів зі святом, Святослав Кравчук вручив подяку міського голови за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, а також з нагоди 50-річчя від дня заснування закладу завідувачу дошкільного навчального закладу № 17 Людмилі Сімон.

Також привітали працівників дитячого садочка з ювілеєм член виконавчого комітету, заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич і начальник управління освіти міської ради Олег Гребенюк та вручили ряд відзнак й подарунків.

Для присутніх педагоги та вихованці садочка підготували святковий концерт.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Jazz Bez артистка ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ