На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність незаконного пункту прийому металобрухту

На Житомирщині правоохоронці припинили діяльність незаконного пункту прийому металобрухту

18.11.13 09:33 0 818
Оперативники карного розшуку Коростенського міського відділу міліції вилучили приблизно три тонни чорного металу у місцевого жителя, який організував незаконний пункт прийому металобрухту на території свого домоволодіння.

Співробітники карного розшуку на одній із вулиць м. Коростеня виявили незаконний пункт прийому металобрухту. Прийом лому чорних та кольорових металів, без відповідної документації для діяльності, на території свого домоволодіння організував 41-річний місцевий мешканець.

Під час санкціонованого обшуку в господарстві «бізнесмена» правоохоронці виявили та вилучили понад три тонни металобрухту чорного металу, близько п’яти кілограмів мідних дротів і вантажні ваги. Зі слів чоловіка, займатися протиправною діяльністю його змусило скрутне матеріальне становище.

- Наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального Кодексу України, - коментує начальник Коростенського МВ УМВС Віктор Калітка, - Подібні дії за чинним кримінальним законодавством караються штрафом від ста до п'ятиста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.

Коростенський МВ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російський опозиціонер ...

КОМЕНТАРІ