Відзначили кращих платників податків Тернопільщини

Відзначили кращих платників податків Тернопільщини

18.11.13 18:29 0 900
Урочистості з нагоди 15-річчя Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» відбулися 15 листопада у Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі імені Т. Шевченка.

Від імені міського голови Сергія Надала, міської ради представників малого та середнього бізнесу міста та області, членів «Асоціації платників податків» привітав заступник міського голови Леонід Бицюра.

За активну громадську діяльність, вагомий внесок у розвиток Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та з нагоди 15-річчя заснування організації Леонід Олексійович відзначив приватних підприємців міста Почесними грамоти Тернопільської міської ради.

«Дякую вам за нелегку працю, яка сприяє створенню умов для становлення і пріоритетного розвитку підприємництва, розбудови громадянського суспільства, розширенню бази оподаткування та демократизації процедури сплати податків. в країні непроста економічна ситуація: складні умови надання дешевих кредитів, поступове збільшення податкового навантаження. Працювати, забезпечувати гідну заробітну платню і сплачувати податки так, як належить, справді нелегко. Я переконаний: рано чи пізно влада повернеться обличчям до суспільства. Адже Ви, платники податків, - база для суспільства та його опора, - зазначив Леонід Бицюра.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ