Школярі з Тернопільщини здобули перемогу на IV Всеукраїнській краєзнавчій конференції учнівської молоді

Школярі з Тернопільщини здобули перемогу на IV Всеукраїнській краєзнавчій конференції учнівської молоді

18.11.13 14:52 0 869
Перемогою школярів з Тернопільщини завершилася в Миколаєві IV Всеукраїнська (VIII Міжрегіональна) краєзнавча конференція учнівської молоді «Мій рідний край, очима сучасників».

У складі делегації області в конференції брали участь кращі дослідники, краєзнавці загальноосвітніх шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів Бережанського, Борщівського, Заліщицького, Зборівського, Кременецького, Шумського районів: Андрющенко Вадим, Ціж Володимир, Кокітко Віталій, Мандзій Вікторія, Джуль Сергій, Томчук Лілія. Усі вони здобули перемоги з напрямків краєзнавства, археології, культури, літератури рідного краю, етнографії, географічного краєзнавства, екології.

Андрющенко Вадим, Джуль Сергій, Мандзій Вікторія отримали сертифікати Міністерства освіти і науки України та Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що дає їм право друкувати пошуково-дослідницькі роботи, які вони захищали, в наукових виданнях, навчальних посібниках, методичних матеріалах. Їхні дослідження можуть використовуватися в навчально-виховному процесі.

Усі учасники конференції від Тернопілля отримали грамоти Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та іменні призи.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецька міська рада ...

КОМЕНТАРІ