У Тернополі водій травмував трьох перехожих на зупинці громадського транспорту

У Тернополі водій травмував трьох перехожих на зупинці громадського транспорту

18.11.13 15:28 0 846
Винуватця аварії, що сталася на проспекті Злуки у Тернополі, за два роки тричі притягували до відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані.

Повідомлення про дорожню пригоду, яка сталася минулої неділі по вулиці Злуки у Тернополі, надійшло до працівників міліції о пів на дванадцяту ночі. Карета швидкої допомоги доставила до медичних закладів трьох потерпілих – двох з них, в тому числі неповнолітню дівчину зі Львова, госпіталізували.

Як розповів начальник сектору профілактичної роботи обласного управління ДАІ Василь Барановський, водій автомобіля "Дачія Логан", повертаючи ліворуч, не пропустив «Ауді», що їхала у попутному напрямку до перехрестя «Злуки – Текстильна - Збаразька». Водій іномарки, уникаючи зіткнення, виїхав на зупинку громадського транспорту. Така неуважність на дорозі призвела до травмування випадкових людей.

Дорожню пригоду задокументували слідчі. За попередніми даними до аварії, призвело те, що 35-річний водій автомобіля «Дачія Логан» керував транспортним засобом у стані сп’яніння. До слова, це вже не перше серйозне порушення правил дорожнього руху, вчинене тернополянином. У лютому цього року в стані алкогольного сп’яніння він вчинив ДТП із матеріальними збитками. Минулого року працівники ДАІ теж затримували його та притягували до адміністративної відповідальності за керування у стані сп’яніння. Залишається сподіватися, що цього разу суд візьме до уваги «послужний список» горе-водія і надовго заборонить йому сідати за кермо.

До слова, з початку року працівники обласного ДАІ затримали понад три тисяч водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька міська рада ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ