В Чернігівській області внаслідок необережності при курінні загинув чоловік

В Чернігівській області внаслідок необережності при курінні загинув чоловік

18.11.13 15:54 0 832
Повідомлення про загорання житлового будинку в с. Радомка Семенівського району надійшло до рятувальників 17 листопада о 07:55. Мешканці даного населеного пункту сповістили, що у одній із осель по вул. Миру з-під даху йде дим. Помітивши це, люди одразу вибили вхідні двері та забігли у будинок. Там вони знайшли без ознак життя 57-річного домовласника й винесли його на вулицю.

За викликом на місце події негайно прибула місцева сільська пожежна команда, яка за пів години ліквідувала горіння в кімнаті оселі. Вогнем пошкоджено ліжко, домашнє майно, а також підлогу та стіну на площі 11 кв.м.

За попередніми даними встановлено, що ввечері напередодні трагедії господар оселі вживав алкоголь, а потім ліг відпочивати. Скоріш за все чоловік перед сном закурив, а коли став засинати, то не помітив, як випустив з рук недопалок та почалася пожежа. Надихавшись диму людина загинула.

У зв’язку з цим, управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій застерігає: ні в якому разі не паліть у ліжку, а тим більше напидпитку, ретельно гасіть недопалки та слідкуйте, щоб іскри від цигарки не потрапили на спалими речі.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Упродовж тижня ...

КОМЕНТАРІ