В Ужгороді радилися голови ветеранських організацій

В Ужгороді радилися голови ветеранських організацій

18.11.13 13:06 0 960
З нагоди 10-ї річниці Асоціації ветеранів МВС України в Ужгородському міськвідділі міліції днями зібралися на засідання голови первинних ветеранських організацій міськрайвідділів, УДАІ, УДСО та обласного апарату.

З доповіддю виступив голова обласної ветеранської організації полковник міліції у відставці Віктор Отовчиць. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, зокрема забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їхнього життя, медичного обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

На засіданні порушувалися різні питання. Пенсіонерів органів внутрішніх справ об'єднують ветеранські організації, створені в обласному управлінні міліції, міських та районних відділах. Ветерани вирішують чимало важливих питань, пов’язаних з діяльністю міліцейських підрозділів. Вони допомагають у роботі пунктів громадського порядку, а ще - допомагають розкривати злочини попередніх років, адже працювали в ті часи і добре обізнані у тих справах. Ветеранські організації в районах роблять надзвичайно важливу справу – їх діяльність сприяє патріотичному вихованню молодого покоління. Хочеться відзначити вагому підтримку у становленні ветеранської організації та допомогу ветеранам з боку керівництва УМВС України в Закарпатській області.

На завершення зустрічі Віктор Отовчиць нагородив почесними грамотами Асоціації ветеранів голів первинних ветеранських організацій міськрайвідділів – Івана Котубея, Василя Бабича, Олександра Шовака, Івана Паука, Івана Сабова, Ісмаїла Вердієва. Їх також нагородили відзнаками та книжками Асоціації ветеранів МВС України «10 років становлення». На завершення Віктор Мар′янович побажав усім своїм колегам-ветеранам міцного здоров’я, добробуту, благополуччя в родинах.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Донбас" залишив за собою ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ