На часі останній день сплати єдиного податку!

На часі останній день сплати єдиного податку!

18.11.13 21:01 0 958
Платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця.

Тобто, останнім днем сплати єдиного податку за листопад поточного року платниками першої та другої груп є 20 листопада 2013 року

Водночас нагадуємо, що такі платники можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий період, але не більш як до кінця поточного звітного року. Строки сплати єдиного податку визначено п. 295.1 ст. 295 Податкового кодексу України.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях нагадує, що за результатами роботи 2013 року платники єдиного податку першої та другої групи повинні заповнювати та подавати декларацію лише раз на рік.

Декларація за цей рік буде подаватися у 2014 році протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.

Державна податкова інспекція просить платників своєчасно сплачувати податки до бюджету та нагадує, що за несвоєчасну сплату передбачено застосування штрафних санкцій.


Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Юрій Сиротюк: «Нація ...

КОМЕНТАРІ