«Тітушки» проти націоналістів: суд заслухав свідків-народних депутатів

«Тітушки» проти націоналістів: суд заслухав свідків-народних депутатів

18.11.13 21:05 0 1017
18 листопада 2013 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" пікетувала засідання Печерського районного суду Києва у справі за позовом одного з так званих "тітушків" до націоналістів Ярослава Лисенка, Сергія Бойка та Віталія Грузинова.

На цьому засіданні було заслухано свідків від захисту: народних депутатів-свободівців Юрія Сиротюка, Едуарда Леонова та активіста Ярослава Люти. Жоден зі свідків не бачив будь-яких протиправних дій із боку підсудних. Ані "постраждалий", ані запрошені свідки від обвинувачення на засідання не прийшли. Тому було вирішено відкласти суд, а до запрошених – застосувати примусовий привід.

Наступне засідання відбудеться 27 листопада о 14:00.

Під час розгляду справи біля будівлі відбувалася акція націоналістів на підтримку побратимів. В акції взяли участь більше пів сотні учасників – свободівці та громадські активісти. Зокрема, підтримали націоналістів народні депутати Андрій Мохник, Андрій Іллєнко та Ігор Швайка. Активісти тримали плакати: "Стоп НКВД!", "Геть міліційне свавілля!", "Один – за всіх, і всі – за одного!". Мітингувальники скандували: "Лобатюк, Янукович – ґрати будуть поруч!", "Суддя, пам'ятай: Янукович – не вічний!", "Суддя, суди за законом, а не "по панятіям"!".

Світлини з акції: http://goo.gl/rNSJlw

Довідка: 18 травня 2013 року в Києві відбулася багатотисячна опозиційна акція протесту "Вставай, Україно!". Під час заходу на колону мітингувальників напали близько пів сотні "спортсменів". За фактом подій порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство". Варто зауважити, що метою подібних судових засідань (замість того, аби притягти до відповідальности банду "тітушків") є намагання запроторити до буцегарні націоналістів, які захищали журналістів та мирних учасників акції.

Прес-служба Київської міської організації ВО «Свобода
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Органи доходів і зборів ...
Наступна новина: Понад 76 млн. грн. надійшло ...

КОМЕНТАРІ