Тернопільське відділення Асоціації платників податків України приймало вітання з нагоди 15-річчя створення АППУ

Тернопільське відділення Асоціації платників податків України приймало вітання з нагоди 15-річчя створення АППУ

18.11.13 21:15 0 806
Урочистості з нагоди святкування 15-ої річниці Асоціації платників податків України відбулися нещодавно у Тернопільському обласному драматичному театрі ім. Т. Шевченка. Привітати Територіальне відділення АППУ у Тернопільській області прийшли представники влади, бізнесу, громадськості, а також Головного управління Міндоходів у Тернопільській області.
«Мені надзвичайно приємно відзначити, що з територіальним відділенням Асоціації ми маємо дружні, перевірені часом відносини, – зазначила в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник. – Щороку ми з Ярославом Михайловичем Карпиком підписуємо План спільних дій. У такий спосіб скріплюємо тісний формат нашої взаємодії і робимо це для того, щоб чути голос громадськості, знати, чим живе платник податків, які питання його турбують. Разом ми організовуємо просвітницьку роботу серед платників шляхом проведення зустрічей з бізнесом, семінарів, «круглих» столів. Переконана, що у такому дружньому тандемі ми будемо працювати задля зміцнення партнерських відносин між органами доходів і зборів та платниками ще не один рік».
На завершення свого виступу Марія Мельник побажала Асоціації й надалі залишатися захисником бізнесу та інтересів підприємців, а також вручила від начальника Головного управління Міндоходів в області Олександра Вітрука – подарункове видання «Історії України» Михайла Грушевського.
Голова Ради Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» в Тернопільській області Ярослав Карпик подякував усім, хто прийшов на свято та запевнив присутніх на святі підприємців, що Асоціація й надалі сприятиме їхній роботі та захищатиме інтереси бізнесу.
«Тернопільське відділення Асоціації працює лише два з половиною роки, та за цей час вже досягло чималих успіхів. За підсумками роботи 2012 року нам присуджено третє місце в державі серед усіх територіальних відділень. Нагороду за третє місце нам вручила Президент АППУ Валентина Арбузова, – відмітив Ярослав Карпик. – Нині наше територіальне відділення налічує вже більше чотирьохсот членів. Все більше людей звертається до нас за допомогою, за роз’ясненнями законодавства».
На святі також вручили «Почесні грамоти» кращим підприємцям області за активну громадську діяльність, особистий внесок у розвиток Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» та з нагоди святкування 15-тої річниці створення Асоціації.
Закінчилося святкування концертною програмою, участь у якій взяли заслужені артисти України Борис Репка, Наталя Лемішка, солісти Чернівецької обласної філармонії Павло Дворський та Василь Пенюк і ансамбль народної музики «Візерунок».

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Податкового кодексу ...

КОМЕНТАРІ