Курсантів Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції навчали правильного спілкування з журналістами

Курсантів Чернівецького училища професійної підготовки працівників міліції навчали правильного спілкування з журналістами

19.11.13 08:36 0 863
На зустріч до майбутніх міліціонерів завітали власний кореспондент телеканалу «1+1» Алла Спрінчінат та співробітники сектору зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

Спершу курсантам наголосили на тому, що відповідно до Закону України «Про міліцію» діяльність міліції є гласною. А журналіст – це посередник між правоохоронцем та суспільством. Адже громадськість знає про роботу органів внутрішніх справ переважно з матеріалів у засобах масової інформації, тож взаємодія з медіа – важливий напрямок у роботі правоохоронців.

Нам не хочеться применшувати вашу роботу, - переконує журналіст Алла Спрінчінат, - ми просимо вас надати коментар якраз для того, аби підкреслити оперативність та професійність вашої діяльності. Не потрібно боятися давати інтерв’ю, адже ви своїми діями створюєте образ правоохоронних органів. Імідж та авторитет міліції залежить від кожного з вас.

У свою чергу, співробітники СЗГ УМВС ознайомили слухачів із пам’яткою «Взаємодія міліціонера з медіа», яка розроблена Управлінням зв'язків з громадськістю МВС України.

Кожен – і правоохоронець, і журналіст – виконує свої завдання. Тож міліція не повинна порушувати права журналістів, а ті, в свою чергу, не повинні заважати міліції виконувати свої обов’язки.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 23 листопада 2013 року на ...

КОМЕНТАРІ