У Волинській області національній службі посередництва і примирення – 15 років

У Волинській області національній службі посередництва і примирення – 15 років

19.11.13 08:01 0 1026
17 листопада Національній службі посередництва і примирення виповнилось 15 років. З нагоди свята, в облдержадміністрації відбулись урочисті збори, участь у яких взяв заступник голови ОДА Едуард Стоєв.

Начальник Волинського відділення Національної служби посередництва і примирення Олександр Клімович повідомив, що завданням відомства є вирішення розбіжностей у соціально-трудових відносинах та забезпечення дотримання норм чинних законодавчих та нормативно-правових актів на підприємствах та організаціях. «Впродовж 15 років основна діяльність нашого відділення була спрямована на сприяння поліпшенню соціально-трудових відносин та запобігання виникнення колективних трудових спорів, прогнозування врегулювання конфліктних ситуацій, а також здійснення посередництва при вирішенні трудових колективних спорів», - розповів він.

Едуард Стоєв подякував працівникам служби за ту роботу, яку вони проводили в області впродовж трьох з половиною років: «За цей час вами зроблено дуже багато. Ви завжди берете участь у соціальному діалозі. Найголовніше, що цей діалог відбувається безпосередньо з керівниками того чи іншого підприємства. Коли керівник свідомий, коли він розуміє ту чи іншу проблему і сам її вирішує, то це – найвища оцінка вашої роботи».

Заступник голови облдержадміністрації побажав працівникам волинського відділення Національної служби посередництва і примирення успіхів в подальшій роботі та вручив почесну грамоту та подяку обласної державної адміністрації Тетяні Стефанюк та Тетяні Кропиві.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: рятувальники провели ...
Наступна новина: У Чернівецькій міській раді ...

КОМЕНТАРІ