Юрій Казмірук – новий начальник управління містобудування та архітектури Волинської облдержадміністрації, головний архітектор області

Юрій Казмірук – новий начальник управління містобудування та архітектури Волинської облдержадміністрації, головний архітектор області

19.11.13 16:46 0 945
Юрій Казмірук – новий начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, головний архітектор області. його представив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час оперативної наради.

Він зауважив, що новий головний архітектор області досвідчений керівник, адже вже працював на цій посаді з 1992 по 2002 роки.

Біографічна довідка:

Казмірук Юрій Йосипович з 14 листопада 2013 року працює начальником управління містобудування та архітектури Волинської облдержадміністрації, головним архітектором області.

Народився 1 липня 1955 року в селі Угринів Горохівського ра йону. За освітою – архітектор. У 1978 році закінчив Львівський політехнічний інститут.

Заслужений архітектор України.

Трудову діяльність розпочав у 1972 році на посаді робітника Звиняченської середньої школи Горохівського району. Через шість років працював інженером Львівського філіалу інституту УКРДНФПРОСІЛЬГОСП. У 1980 році обійняв посаду старшого архітектора інституту УКРЗАХІДПРОЕКТРЕСТАВРАЦІЯ, а через чотири роки став головним архітектором Дрогобицького району Львівської області.

У 1989 році Юрія Казмірука призначили начальником головного управління містобудування та архітектури Волинського облвиконкому. З 1992 року він – головний архітектор Волинської області - начальник управління архітектури Волинської обласної державної адміністрації. Через три роки - начальник управління містобудування та архітектури Волинської облдержадміністрації.

З 2002 року обіймав посаду заступника голови Волинської облдержадміністрації, а вже через рік працював заступником Голови Державного комітету України з будівництва та архітектури. З 2005–го - заступник Міністра будівництва‚ архітектури та житлово-комунального господарства України, а з 2006-го - директор Київського комунального підприємства ”Житлоінвестпроект”.

З 2012-го та до призначення - начальник управління містобудування та архітектури Луцької міської ради‚ головний архітектор міста.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Тернопілля: голова ОДА на ...

КОМЕНТАРІ