В Закарпатській області берегівські міліціонери вилучили обріз

В Закарпатській області берегівські міліціонери вилучили обріз

19.11.13 15:32 0 901
Співробітники Берегівського райвідділу міліції, а саме дільничний інспектор капітан міліції Ігор Ломперт та інспектор дозвільної системи капітан Опанас Гарагуля отримали інформацію про те, що в м.Берегово по вул.Мужайській неподалік автозаправочної станції знаходиться чоловік, який при собі може зберігати вогнепальну зброю.

Про вказаний факт дільничний повідомив оперативного чергового райвідділу, який негайно направив слідчо-оперативну групу для перевірки вказаної інформації. Прибувши на місце події, правоохоронці зупинили для перевірки мешканця міста Берегова, 25-річного Юрія. У ході проведення особистого огляду у спортивній сумці молодого чоловіка було виявлено й вилучено обріз мисливської рушниці, три патрони до нього та шість використаних гільз.

Вилучена зброя та патрони направлені на проведення досліджень та експертиз до науково–дослідного експертно–криміналістичного центру при УМВС, а по даному факту розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Іван Гергардт

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області в ...

КОМЕНТАРІ