В Закарпатській області свалявські міліціонери проводжали на заслужений відпочинок колегу

В Закарпатській області свалявські міліціонери проводжали на заслужений відпочинок колегу

19.11.13 08:04 0 1019
Днями в Свалявському райвідділі міліції керівництво та особовий склад урочисто вітали з виходом на пенсію завідувача канцелярії райвідділу Віру Грошик.

В далекому 1967 році Віра Михайлівна прийшла працювати в міліції. Багато часу пройшло з того моменту, не одне покоління міліціонерів Свалявського райвідділу пам’ятає Віру Михайлівну як чуйну, доброзичливу та віддану справі жінку.

У своєму вітанні начальник Свалявської міліції Людвіг Файт відзначив, що за роки, пророблені в райвідділі, Віра Михайлівна зарекомендувала себе як справжній професіонал своєї справи. Колектив районної міліції пишається тим, що саме у цьому відділі майже 47 років проробила така прекрасна людина.

Від усього колективу та від себе особисто керівник міліції побажав Вірі Михайлівні міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та подарував пам’ятний подарунок – телевізор.

Віра Михайлівна подякувала колегам за теплі слова, за спільні роки нелегкої праці та побажала, щоб кожний працівник мав за плечима таку вислугу років, як вона.

Сергій Кубаш

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ