На Хмельниччині на шляху до омріяного житла

На Хмельниччині на шляху до омріяного житла

19.11.13 16:23 0 739
З черговою ревізією завітав на об’єкт незавершеного житлового будівництва другої черги, що знаходиться за адресою вул. Гастелло, 15, заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль. Варто зазначити, що історія будівництва цього дому сягає 2006 року. Саме тоді 72 молоді сім’ї виступили інвесторами зведення багатоповерхівки.

Проте довгоочікуваного житла люди, серед яких левову частку становлять педагогічні працівники, так і не отримали. Варто зазначити, що переважна більшість сімей, які сплатили усі необхідні кошти забудовнику взяли ці гроші у кредит. Коли ж соціальна напруга почала наростати, люди звернулися до обласної влади, з проханням вирішити проблему.

Систематичне відстоювання даного питання як Леонідом Андрійовичем, так і головою обласної адміністрації Василем Ядухою перед керівництвом держави дало свої результати. Ситуація почала виправлятися. Будівельні роботи були відновлені і наразі тривають, впевнено наближаючись до свого завершення.

заступник голови адміністрації оглянув рівень якості внутрішніх робіт у під’їздах та оцінив зовнішнє облаштування. Варто зазначити, що Леонід Гураль, як будівельник із величезним досвідом пильним оком вказав на всі наявні дрібні недопрацювання, які представники забудовника зобов’язалися усунути.

Слід зауважити, що даний об’єкт був не єдиним у порядку денному посадовця. Також Леонід Андрійович оглянув стан виконання ремонтних робіт в одному з приміщень Хмельницького обласного протитуберкульозного диспансеру, а також ознайомився з ходом проведення робіт на злітно-посадковій смузі аеропорту.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: створено ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ