На Хмельниччині ліквідовано пожежу господарчої будівлі

На Хмельниччині ліквідовано пожежу господарчої будівлі

19.11.13 09:44 0 800
17 листопада о 11:14 виникла пожежа господарчої будівлі в с. Біла Чемеровецького району. До оперативно-рятувальної служби телефонував племінник власниці будинку, який приїхав у гості. Чоловік помітив полум’я та одразу кинувся ліквідовувати загорання.

Вогнеборці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини та відділок добровільної пожежної дружини ТОВ «Оболонь» с. Біле оперативно прибули на місце події. Під час пожежі добровольці надавали допомогу підрозділу шляхом підвозу води в бочці ємністю 3 т та перекачування її до автоцистерни. Пожежу локалізовано о 11:41, ліквідовано о 11:55.

Як з’ясувалося, пожежа виникла через необережне поводження з вогнем власниці господарства. Жінка спалювала сміття недалеко від господарчої будівлі та пішла до сусідки. Залишене багаття вітер перекинув на суху кукурудзу біля стіни будівлі. Вогнем знищено дерев’яне перекриття на площі 60 кв. м, 0,5 т грубих кормів, речі домашнього вжитку.

Завдяки оперативним діям підрозділів врятовано приміщення будівлі, вогонь не перекинувся на житловий будинок, який споруджений на відстані метру від місця виникнення пожежі. Із господарчої будівлі евакуйовані домашні тварини.

Нещасних випадків на місці пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ