Майбутнє українського хокею – за юними спортсменами, – очільник Львівщини про гравців команди «Галицькі Леви»

Майбутнє українського хокею – за юними спортсменами, – очільник Львівщини про гравців команди «Галицькі Леви»

19.11.13 13:15 0 863
Президент України чітко ставить перед нами завдання щодо збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів. І те, що діти на Львівщині займаються хокеєм – це великий плюс. Адже спорт загартовує, він є прекрасним дозвіллям для дітей. Про це 18 листопада, зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало під час відкритого показового тренування юних хокеїстів команди «Галицькі Леви» на Льодовій арені у м.Новояворівську.

«Те, що на Льодовій арені із задоволенням займаються хокеєм близько 200 дітей, а гравці команди «Галицькі Леви» стали чемпіонами України 2012-2013 років – це все величезний прорив у такому складному виді спорту. Тому дуже добре, що хокей у нас прогресує і саме за юними спортсменами його майбутнє», – сказав Олег Сало та додав, що влада приділятиме максимум зусиль для того, щоб цей вид спорту і надалі розвивався на Львівщині.

Керівник області побажав наймолодшим чемпіонам України професійного росту та яскравих досягнень у спорті, а також вручив подарунки.

Зазначимо, що голова ОДА в рамках візиту до міста Новояворівська оглянув приміщення Льодової арени, ознайомився з дирекцією спортивного закладу та умовами його функціонування, а також переглянув відкрите тренування юних хокеїстів, спеціальні вправи на льоду та показову двосторонню гру.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ