У Львівській області автомобільні дороги загального користування місцевого значення будуть ремонтувати за кошти резервного фонду обласного бюджету

У Львівській області автомобільні дороги загального користування місцевого значення будуть ремонтувати за кошти резервного фонду обласного бюджету

19.11.13 10:11 0 824
Департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу сформував проекти переліків автомобільних доріг загального користування місцевого значення та вулиць комунальної власності, ремонтні роботи на яких заплановано проводити за рахунок резервного фонду обласного бюджету.

Про це під час апаратної наради повідомив в.о. директора департаменту Віктор Чайко.

Зокрема він зазначив, що загальна сума видатків по розподіленому резервному фонду складає 12,6 млн. грн, з них 7,2 млн. грн. – на дороги комунальної власності, 5,4 млн. грн. – на дороги загального користування місцевого значення.

«Однак відповідна комісія Львівської обласної ради затримала питання щодо розподілу коштів на ремонт доріг у Львівській області. Так, залишок резервного фонду у сумі 3,4 млн. грн. залишається не розподіленим», – наголосив В.Чайко.

Своєю чергою перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич звернув увагу, що в деяких районах області, таких як Стрийський, Сколівський, Бузький та інші є дороги, ремонт яких не фінансувався взагалі. Богдан Матолич наголосив на необхідності врегулювати цю ситуацію.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Меркель: відносини ...

КОМЕНТАРІ