У Львівській області олександра Небожук вимагає від прокуратури перевірити законність розповсюдження товарів "Укрпоштою"

У Львівській області олександра Небожук вимагає від прокуратури перевірити законність розповсюдження товарів "Укрпоштою"

19.11.13 08:35 0 874
Депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександра Небожук звернулася до прокурора Львівської області, вимагаючи перевірити законність розповсюдження товарів, зокрема продуктів, через відділення "Укрпошти" Сокальського району. Депутат хоче з'ясувати, чи керівництво "Укрпошти" не перевищує повноваження стосовно своїх працівників, встановлюючи плани з продажів.

На території Сокальського району "Укрпошта" зайнялася розповсюдженням різноманітних товарів, зокрема побутової хімії та продуктів харчування. Кожен може придбати ці товари в місцевому відділенні "Укрпошти", а також у листонош. Серед переліку запропонованих товарів – мило, макарони і навіть… ковбаса. Щодня, долаючи десятки кілометрів, листоноші змушені носити повні сумки ковбаси разом із пральним порошком та газетами. І після цього ніхто не береться запевнити, чи безпечна така ковбаса. Окрім цього, вони розповсюджують так звані соціяльні картки зі знижкою 10 гривень. Чому так звані? Тому що бабця з віддаленого села Сокальщини не зможе скористатися карткою через те, що практично всі магазини, які надають знижку, розташовані у Львові. Якщо ж листоноші не виконають план з продажу, то керівництво натякає на звільнення або погрожує вирахуваннями із зарплати.

Жителі Сокальщини, стурбовані цими фактами, звернулися до депутата Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Олександри Небожук із проханням перевірити законність згаданого виду діяльності "Укрпошти".

"Звичайно, така ситуація насторожує та дивує. Чому керівництво "Укрпошти" нехтує здоров'ям жителів нашого району? На моє глибоке переконання, вся діяльність повинна здійснюватись в рамках закону та з дотриманням всіх відповідних санітарних норм", – зазначила депутат Львівської обласної ради Олександра Небожук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Матч за титул чемпіона ...
Наступна новина: Курсантів Чернівецького ...

КОМЕНТАРІ