У Львівській області Ірина Сех привітала народний фольклорний ансамбль "Криниченька" з ювілеєм

У Львівській області Ірина Сех привітала народний фольклорний ансамбль "Криниченька" з ювілеєм

19.11.13 11:18 0 844
17 листопада 2013 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех привітала із 30-річчям творчої діяльності народний фольклорний ансамбль "Криниченька" з Бродів. Вітаючи ювілярів у Народному домі міста Броди, свободівка наголосила, що ансамбль "Криниченька" є візитною карткою краю.

"Пісні "Криниченьки" правдиві й надзвичайно мелодійні. Вони несуть людям насолоду та радість для душі. Нехай витоки чистої водиці з "Криниченьки" ніколи не будуть замулені, щоб кожен мав змогу прийти і напитися з того джерела, наповненого народною творчістю, мистецьким словом та українською піснею", – зазначила Ірина Сех.

Також народний депутат побажала співакам міцного здоров'я, творчої наснаги та нових досягнень в царині українського народного пісенного мистецтва.

У цей день з нагоди 30-річного ювілею народному фольклорному ансамблю "Криниченька" було вручено грамоту Львівської обласної ради.

Довідка: Народний фольклорний ансамбль "Криниченька" було засновано у 1983 році в селі Бучина Бродівського району. Із тих пір його незмінним керівником є Наталія Ковальчук, а духовним наставником – соліст Львівської опери, депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Роман Ковальчук. Колектив "Криниченьки" є постійним учасником конкурсів та фестивалів української народної пісні як в Україні, так і за її межами, й неодноразово ставав лауреатом пісенних конкурсів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ