Проєкт ухвали за авторством депутатів-свободівців про заборону секті Догнала проводити масові заходи отримав погодження від Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ

Проєкт ухвали за авторством депутатів-свободівців про заборону секті Догнала проводити масові заходи отримав погодження від Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ

19.11.13 18:38 0 975
Громада храму святих апостолів Петра і Павла у Львові у своєму листі просить підтримати на сесії Львівської міської ради проєкт ухвали "Про впорядкування проведення масових заходів біля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла у м. Львові". Більш того, цей документ отримав погодження від юридичного відділу Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ. Про це 18 листопада 2013 року повідомив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міськради свободівець Любомир Мельничук.

Як повідомив депутат, представники Курії Львівської Архиєпархії УГКЦ ознайомились із проєктом ухвали від постійної депутатської комісії з питань законності та наголосили на її ефективності як засобу заборони "догналівцям" проводити свої зібрання біля храму св. апостолів Петра і Павла.

"Ознайомившись із проєктом ухвали за авторством юридичного управління Львівської міськради, громада храму святих апостолів Петра і Павла у своєму листі зазначила, що цей документ містить неузгоджені із чинним законодавством України положення та є таким, що може стати предметом оскарження у судових органах у випадку його ухвалення", – повідомив депутат.

"Натомість, громада храму просить підтримати на сесії Львівської міської ради проєкт ухвали "Про впорядкування проведення масових заходів біля Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла у м. Львові" (виконавець проєкту ухвали – Л. Мельничук), згідно з яким проведення масових заходів окремими громадянами України та іншими особами, які уповноважені трудовими колективами підприємств, установ, організацій, органами об'єднань громадян, політичних партій та громадських організацій, органами громадської самодіяльності та окремими групами громадян на прилеглій до Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла території здійснюється за попереднім погодженням із релігійною місією "Центр військового капеланства" Української греко-католицької церкви та виконавчим комітетом Львівської міської ради", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 20 листопада – останній ...

КОМЕНТАРІ