У Львівській області в рамках заходів Національного тижня безпеки дорожнього руху відбувся тренінг для водіїв-міліціонерів

У Львівській області в рамках заходів Національного тижня безпеки дорожнього руху відбувся тренінг для водіїв-міліціонерів

19.11.13 15:56 0 771
За ініціативи керівництва ГУ МВС України у Львівській області, 15 листопада, у приміщенні обласного управління міліції, відбувся навчально-профілактичний захід в рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху.

Захід проводився для водіїв підрозділів та служб ОВС у Львівській області – водіїв патрульно-постової служби, спец підрозділу „Беркут”, водіїв автогосподарства при ГУ МВС України у Львівській області та ін.

На заході також були присутні представник Державної автоінспекції та представник від Львівської обласної організації «Червоний хрест України».

Учасникам заходу, зокрема, наголосили на особливості керування автомобілем у складний, осінньо-зимовий період, ознайомили із прийомами надання першої допомоги потерпілим у дорожньо-транспортних пригодах до прибуття медиків.

Також акцентувалося на тому, що особливу увагу під час керування транспортним засобом, необхідно звертати увагу на ретельне дотримання правил дорожнього руху, вибір оптимального режиму руху, особливо у місцях локальної концентрації дорожньо-транспортних пригод (виїзд з грунтових доріг, неякісне дорожнє покриття, листя, ожеледиця). Учасникам заходу, крім того, ще раз наголошувалося на тому, що не слід нехтувати протитуманними фарами та системами обігріву автомобіля, що стає надзвичайно актуальним в осінньо-зимовий період.

Представник Львівської обласної організації «Червоний хрест України», інструктор першої допомоги Ірина Ванько, у свою чергу розповіла про найбільш характерні травми, які трапляються під час дорожньо-транспортних пригод і наочно продемонструвала ефективніші способи надання першої до медичної допомоги потерпілим.

«Вперше в Україні, організація «Червоний хрест України», спільно із обласним управлінням міліції проводить навчання для правоохоронців по наданню першої до медичної допомоги, тобто ще до приїзду лікарів. Навчання пройшло вже близько 200 міліціонерів, які отримали сертифікати єдиного європейського взірця», - розповіла Ірина Ванько.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі різницю в ...

КОМЕНТАРІ