У Чернігові з офіційним візитом перебуває посол Естонської Республіки в Україні

У Чернігові з офіційним візитом перебуває посол Естонської Республіки в Україні

19.11.13 12:19 0 884
18 листопада у м. Чернігові з офіційним візитом перебуває посол Естонської Республіки в Україні пан Сулев Канніке. Поважного гостя у Чернігівській міській раді зустрічав секретар міської ради Олег Шеремет.

Під час зустрічі обговорені питання українсько-естонського співробітництва на рівні міста Чернігова. Олег Шеремет ознайомив гостей з основними напрямками економічного та культурного розвитку нашого стародавнього міста, а також, значним розширенням географії взаємовигідного співробітництва та дружніх відносин Чернігова із країнами Європи й усього світу.

Секретар міської ради відзначив, що між Україною і Естонією на муніципальному рівні існують давні дружні стосунки та висловив особливу подяку за надання підтримки Естонією та іншими країнами Прибалтики євро інтеграційних процесів у нашій країні.

Посол Естонської Республіки в Україні підкреслив, що він вперше відвідує Чернігів і планує участь у семінарі "Школа молодого лідера", який проходитиме у нашому місті. Він також повідомив, що в Естонії є компанії, зацікавлені у реалізації комерційних проектів в Україні, крім того, вивчаються можливості співробітництва із Молдовою, Грузією.

Олег Шеремет зазначив, що на сучасному етапі можливості торгово-економічного, культурного та наукового співробітництва між нашими народами на муніципальному рівні значно зростають, і міська рада відкрита для взаємовигідних спільних проектів.

Секретар міської ради побажав пану Сулеву Канніке приємних вражень від перебування в м. Чернігові та від імені міської громади подарував сувеніри на згадку про перебування у нашому місті.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Україні очікується суха ...

КОМЕНТАРІ