У Житомирі обрали найкрасивішу україночку-2013

У Житомирі обрали найкрасивішу україночку-2013

19.11.13 08:04 0 922
17 листопада у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги відбувся І Всеукраїнський відкритий конкурс дитячої краси «Найкрасивіша україночка 2013» під девізом «Рух, здоров’я, краса!», організатором якого є модельна агенція «Глорія Модел Стайл». Конкурс пройшов за підтримки управлінь культури облдержадміністрації та міської ради.

Учасниць, організаторів свята, всіх присутніх привітав заступник Він зазначив, що конкурс дитячої краси проводиться у Житомирі вперше і має на меті розвиток у дітей театральної майстерності, музичних смаків, формування навичок доброзичливого спілкування, взаємоповаги, підтримки, допомоги один одному, підняття самооцінки дитини. Зусиллями організаторів і партнерів свята підготовлено захід, який може служити прикладом організації змістовного дозвілля, створення умов для творчого розвитку дитини.

Подібні заходи допомагають сформувати у населення, зокрема у дітей та молоді, свідоме ставлення до власного здоров’я, пропагують престижність здорового способу життя. Про це сказав заступник головного лікаря обласного центру здоров’я та спортивної медицини Ігор Бібіков.

За звання найкрасивішої україночки боролись 19 учасниць з Житомира, Вінниці, Кіровограда і Полтави. Вони були розподілені на 4 вікові групи - від 5 до 7, від 8 до 10, від 11 до 13 та від 14 до 18 років. Журі, до складу якого входили професіонали модельного та шоу-бізнесу, оцінювало 4 виходи конкурсанток - “Глорія” (у коротких шортах, кросівках та футболках), “Україночка” (український стилізований костюм), “Сонна красуня” (піжама чи нічна сорочка), вихід у вечірній сукні. До того ж дівчатка мали розповісти про себе у віршованій формі.

Найкрасивішою україночкою-2013 стала 12-річна Анна Дернова з м. Вінниці. Гран-прі у кожній з вікових категорій отримали Анастасія Бернадзіковська, 5 років (м. Вінниця); Яна Щербатюк, 9 років (м. Житомир); Мілена Мельничук, 10 років (м. Житомир); Валерія Козіна, 12 років (м. Кіровоград) .

Під час конкурсу глядачам була запропонована цікава концертна програма. Свої виступи подарували присутнім заслужені артисти естрадного мистецтва України Світлана і Олександр Зайченки, театр-студія «Клем» Житомирського центру творчості дітей і молоді, танцювальні колективи «Сузір’я» та «Go Girls» та інші.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ