В Житомирській області рятувальники звільнили травмованого водія із пошкодженого автомобіля

В Житомирській області рятувальники звільнили травмованого водія із пошкодженого автомобіля

19.11.13 16:32 0 793
17 листопада о 18:52 до Оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Житомирській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Житомир-Бердичів поблизу села Павленківка Житомирського району.

До місця події було направлено відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Житомирській області. На момент прибуття рятувальників на місці ДТП вже працювали співробітники ДАЇ та медики.

Фахівцями було встановлено, що легковий автомобіль «SEAT» зіткнувся з гужовим візком. Транспортні засоби рухалися в зустрічному напрямку і зіткнулися на дорозі, де проводилися ремонтні роботи.

Внаслідок події 2 особи травмовано. Крім того від удару автомобіля загинув кінь, який був упряжений до гужового візка. Чоловік який керував візком був без свідомості.

У свою чергу, бійці ДСНС за допомогою гідравлічного інструменту відкрили передні пасажирські дверцята і звільнили травмованого водія з автомобіля. У постраждалого виявили травму голови.

Обох чоловіків госпіталізували до Житомирської обласної клінічної лікарні ім. О. Ф. Гербачевського. Стан пацієнтів різного ступеню тяжкості. Усі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська обласна ...
Наступна новина: Юрій Казмірук – новий ...

КОМЕНТАРІ