В Україні очікується суха тепла погода

В Україні очікується суха тепла погода

19.11.13 12:26 0 715
Минулого тижня на території України утримувалася дуже тепла, як для цього періоду, погода. Подібною ситуація з погодними умовами залишатиметься й протягом поточного тижня.

«Впродовж поточного тижня і на початку наступного на території України буде утримуватись тепла погода з середньою температурою вищою від норми на 3-6 градусів практично у всіх регіонах», – повідомив під час брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

За його словами, на всій території України переважатиме суха погода. В окремі дні подекуди пройдуть невеликі дощі. Мінімальна температура повітря становитиме -2…+3 °С, лише 19-20 листопада на сході вона опуститься до -4…-6 °С. Водночас максимальна температура спочатку сягатиме +4…+9 °С, а протягом 20-24 листопада підвищиться до +7…+12 °С, на півдні та заході до +16…+18 °С.

Гідрологічна ситуація залишається спокійною по всій території.

«У цілому, можна підсумувати, що упродовж поточного та на початку наступного тижня погодні умови не наближатимуться до зимових. Погода буде теплою та сухою», – зазначив Микола Кульбіда.

За матеріалами

Державної служби України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ